K2R

Kako funkcioniše

Šta je Colour Catcher?

Tkanine mogu otpustiti čestice boja u vodu tokom pranja i preliti ih na drugi veš. Colour Catcher je revolucionarna maramica sa patentiranom tehnologijom koja sprečava puštanje boja i omogućava pranje veša različitih boja zajedno.

Kako funkcioniše?

Maramica se sastoji od ekstra upijajućih vlakana. Deluje kao magnet koji štiti veš zadržavajući otpuštene boje i prljavštinu tokom pranja. Pruža maksimalnu zaštitu vašoj odeći protiv puštanja boja i obezbeđuje održavanje boja. Dokaz je na maramici!

Kako maramica sa svojim ekstra upijajućim vlaknima štiti protiv prelivanja boja, omogućava pranje veša različitih boja čak i veša bele boje zajedno.
Colour Catcher štiti vaš veš i štedi vaše vreme i novac omogućavajući pranje veša različitih boja zajedno.

Nakon višestrukih pranja šarena odeća često izbledi. Iako se ne vidi okom, tragovi boje i prljavštine se mogu skupljati na odeći tokom svakog pranja i vremenom stvoriti sloj mešovitih boja na garderobi- što dovodi do toga da odeća izbledi. Maramica zadržava boje iz vode pre nego što se one nastane na garderobi, omogućavajući da vaša odeća ostane duže sjajna!

Sivljenje je proces akumulacije. Nečistoća i prljavština su tragovi koji se skupljaju na tkanini tokom nekoliko pranja i njihov sloj postaje vidljiv vremenom. Otklanjajući otpuštene čestice prljavštine tokom pranja maramica štiti tkaninu od sivljenja.

Čestice prljavštine mogu se takođe otpustiti i u vodu. Sa svojim unikatnim sredstvom maramica hvata otpuštene čestice prljavštine iz vode obezbeđujući bolju čistoću vaše tkanine.

Ekstra upijajuća vlakna maramice obezbeđuju maksimalnu zaštitu pri svim temperaturama. Za najbolje rezultate koristite Colour Catcher prilikom svakog pranja.

Prednosti

  • Sprečava puštanje boja

  • Omogućava pranje veša različitih boja zajedno

  • Štiti sjaj boje

  • Sprečava da veš posivi

  • Sprečava da se ostaci prljavštine nastane

  • Colour Catcher je delotvoran na svim temperaturama

Da li ste znali?

Colour Catcher sa svojom unikatnom teksturom se sastoji od prirodnih vlakana i održava svoj oblik tokom pranja kako bi postigao jače upijanje boja iz vode. Oboje, Colour Catcher maramica i kartonska kutija, su biorazgradivi i mogu se reciklirati.