K2R

Brend

Uspešna i snažna zaštita za vaš veš

Colour Catcher je vodeći svetski brend za zaštitu boja sa više od 20 godina iskustva. Nastao je 1995. godine i od tada je napravio revoluciju u načinu pranja veša. Danas je Colour Catcher prisutan u više od 38 zemalja širom sveta sa više od 1 bilion prodatih maramica godišnje. Milioni porodica veruju Colour Catcher-u i cene našu čuvenu "Dokaz je na maramici". 

  • Šta je novo?

    Kako se brend razvija, konstanto razvijamo proizvode koji olakšavaju način pranja veša, kao što je Intensive White, specijalno dizajniran da pojača belinu veša ili Intensive Black koji vraća intenzitet i sjaj crnoj i tamnoj odeći.

  • Naše obećanje

    Naš tim posvećenih eksperata iz sektora za istraživanje i razvoj konstanto radi na unapređenju naših trenutnih proizvoda i nude rešenja za zaštitu vašeg veša, pojednostavljuju vaš život i pomažu da uštedite vaš novac, vreme i energiju. Verujemo da ćete postići sjajne rezultate prilikom pranja veša koristeći naše proizvode. Obećavamo da  ukoliko budete imali bilo kakav problem prilikom korišćenja naših proizvoda, naš tim eksperata će vam stajati na raspolaganju da vam pomogne.